Referenties

Elke weet waar ze het over heeft en werkt graag samen aan het verbeteren van je huid. Ze werkt zorgvuldig en geeft duidelijk advies over wat je zelf kan doen voor een betere huid. Daarnaast is het altijd gezellig, maar zorgt ze ook altijd voor een rustig zen-momentje.

-Marianne-


Elke is een schoonheidsspecialiste die veel verstand heeft waar ze over praat. Er wordt écht naar jouw huid gekeken om te kijken wat je nodig hebt. De gezichtsbehandelingen zijn heel fijn. Ook merk ik dat mijn huid er een heel stuk beter uitziet. Het is een aanrader om naar deze salon te gaan!
-Petra-


Ik kom hier graag om even lekker helemaal tot rust te komen. Een gezichtsbehandeling voelt echt even als een momentje voor mezelf. Het is verwennerij voor mijn gezicht en het voelt na de behandeling heerlijk verzorgd aan. Ikzelf heb lekker genoten van alle rust. En als extra bonus die gezichtsmassage.. heerlijk. Dus een win-win situatie voor mezelf!

-Silvia-


De salon is sfeervol en proffesioneel. Wat Elke typeert is dat je jezelf bent en geen poespas. Niet zo'n air als in andere salons. Je vind het belangrijk dat de klant tevreden is tijdens en na de behandeling.  Een heerlijk gevoel als mijn huid weer lekker een oppepper heeft gehad. Elke is Elke en staat vooral voor wie ze is. Goede producten en fijne behandelingen.
-Annelies-


De biopeel behandeling heeft mijn huid onwijs geholpen. Voor de biopeel had ik last van veel kleine bultjes onder de huid, waar ik me ook onzeker over kon voelen. Na de behandeling ziet mijn huid er een stuk gaver uit, waardoor ik me ook mentaal beter voel. Daarnaast is het een heel ontspannende behandeling, waarbij Elke waar nodig rustig uitleg en toelichting geeft.

-Marianne-


Een vakkundige salon met fijne producten die ook daadwerkelijk je huid verbeteren. Elke is duidelijk en recht door zee, op een respectvolle manier.De salon heeft een prettige uitstraling en doet warm en knus aan. Elke typeert zich met haar compassie en inlevingsvermogen, Ik voel me altijd gezien en gehoord. Ze onderscheid zich door haar omgang met mensen. Ze luistert en stelt de juiste vragen en weet ook precies wanneer er even niets gezegd hoeft te worden. Ook heeft ze veel expertise over de behandelingen en de producten.
-Angelique-


Mooie sfeervolle salon, waar je heerlijk in de watten wordt gelegd. Elke is klantvriendelijk, neemt alle tijd voor je en werkt rustig en zorgvuldig. Ze is oprecht belangstellend en wat ik heel fijn vind is dat ze advies geeft zonder opdringerig te zijn.

-Bianca-

 


Eens in de zoveel tijd laat ik mijn wimpers liften bij Elke. Ik ga iedere keer weer zeer tevreden weg met mooie gelifte/geverfde wimpers die super mooi blijven voor 6 tot 8 weken. Zelfs zonder mascara!

-Nina-


Ik ga naar Beauty by Elke voor ons ontspanning en het tanken van positieve energie. Het is gezellig en als het zo uitkomt altijd ruimte voor een goed gesprek. De salon is proffesionleel en in huiselijke sfeer. Na een bezoek aan de salon voelen mijn huid en geest weer als herboren. Elke is professioneel en bekwaam in haar werk. Meedenkend over hoe de huid kan verbeteren en/of herstellen. Super aardig,, betrokken , een fijn mens en een goede schoonheidsspecialiste! Ze onderscheid zich door haar persoonlijke contact, meedenken met de klant, service, échte vriendelijkheid en betrokkenheid bij de klant.

-Ilona- 


Weer heerlijk genoten van de gezichtsbehandeling. Niet alleen een oppepper voor mijn huid, maar vooral ook echt een momentje voor mezelf. De gezichtsmassage is een aanrader!

-Bianca-


Superblij met de wimperlift, wat een verschil! Niet alleen lijken mijn wimpers langer en voller, ook spreken mijn ogen veel meer. De behandeling is pijnloos en ik heb er al zeker 6 weken plezier van. Hier kom ik zeker voor terug!

-Bianca-


Ik kom bij Beauty by Elke voor de gezelligheid. Hele fijne en relaxete behandeling. En zeker ook voor een oudere huid goede producten. Een hele verzorgende salon.

-Annie-


Ben super blij met Elke. Iedere keer weet ze mijn ogen meer te laten spreken door het verven van mijn wenkbrauwen met henna. Heel natuurlijk en subtiel. Ze neemt er de tijd voor en is super nauwkeurig. Ook de wimper lifting is heel mooi. Dan heb je geen mascara meer nodig! Elke geeft ook goed advies over de producten die bij je huid passen en er zijn mini's om uit te proberen!! Top schoonheidsspecialiste!

-Ingrid-