Schoonheidsspecialiste Blixembosch

Schoonheidsspecialiste-Eindhoven-Achtse Barrier-Beauty by Elke

Wil jij graag een mooie stralende huid?

Wil je echt eens lekker ontspannen en tot rust komen?

Wil je een goede skincare routine die écht werkt voor jouw huid?

Schoonheidsspecialiste Blixembosch

Kom dan lekker genieten van een van de gezichtsbehandelingen bij Beauty by Elke! Mijn salon is gevestigd in Eindhoven- Achtse Barrier (naast Blixembosch).

Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen:

 • Klassieke gezichtsbehandelingen:
  Tijdens deze behandelingen ligt de focus op huidverzorging en heerlijk ontspannen.

 • Huidverbeterende behandelingen
  Bio Peel en Fruitzuur peelings
  Denk hierbij aan verbeteren van roodheid, pigment vlekken, onzuiverheden enz.

 • Huidverjongende behandelingen
  Microneedling en Bio Pulse Therapy

  Verminderen van rimpels en fijne lijntjes op een natuurlijke manier.

Wat maakt Beauty by Elke zo bijzonder:

 

Professionele, huiselijke en warme sfeer

Persoonlijke aandacht staat voorop

Samenwerken aan de beste versie van je huid

Hier kan je écht even tot rust komen

Rust, gezelligheid, of een fijn gesprek

Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid

Ik werk met natuurlijke en vegan producten

Schoonheidssalon in Eindhoven

Parkeerplaatsen naast de deur

Elke is een schoonheidsspecialiste die veel verstand heeft van waar ze over praat. Er wordt écht naar jouw huid gekeken om te kijken wat je nodig hebt. De gezichtsbehandelingen zijn heel fijn. Ook merk ik dat mijn huid er een heel stuk beter uitziet. Aanrader om naar deze salon te gaan!
-Petra-Liever zelf inplannen?


Professionele schoonheidsspecialiste Blixembosch

Als professionele schoonheidsspecialiste sta ik voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en een persoonlijke behandeling die aansluit op jouw wensen en behoeften. Of je nu last hebt van acne, een droge huid, pigmentvlekken, roodheid, rimpeltjes en fijne lijntjes, of simpelweg op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, ik heb diverse behandelingen die jouw huid weer laten stralen.

Naast het bieden van behandelingen voor huidverzorging, kan ik je ook adviseren over de juiste huidverzorgingsproducten. Ik heb uitgebreide kennis van huidverzorgingsproducten en kan je helpen bij het vinden van de producten die het beste passen bij jouw huidtype en huidconditie. Of je nu op zoek bent naar een goede dagcrème, een reinigingsproduct of een specifiek serum, ik heb een breed assortiment aan huidverzorgingsproducten waaruit je kunt kiezen.

Bij mij staan persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal. Ik neem uitgebreid de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en je te voorzien van passend advies. Daarnaast werk ik uitsluitend met hoogwaardige producten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun effectiviteit en veiligheid. Mijn behandelingen worden uitgevoerd met behulp van moderne technieken, zodat je kunt genieten van optimale resultaten.

Ervaar snel de ontspannen sfeer, de professionele behandelingen en het deskundige advies. Jouw huid verdient immers niets minder dan de beste verzorging.

Voordelen van gezichtbehandelingen schoonheidsspecialiste Blixembosch 

Als schoonheidsspecialiste in Eindhoven Achtse Barrier (naast Blixembosch) bied ik verschillende voordelen voor jouw huid.

Ten eerste zorg ik voor verbetering van de huidconditie. Door middel van professionele behandelingen en advies over huidverzorging en productgebruik, kan jouw huid gezonder en stralender worden.

Daarnaast bied ik ontspanning en stressvermindering. Een bezoek aan mijn salon zorgt voor een moment van ontspanning en helpt jou om even tot rust te komen.

Bovendien zorgt de behandeling voor verjonging en verfrissing van jouw huid. Door specifieke technieken en producten toe te passen, kan jouw huid er jeugdiger en frisser uitzien.

Ook kunnen specifieke huidproblemen behandeld worden, zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken, rimpeltjes en fijne lijntjes, veel roodheid, acne, of droge huid. Ik heb alle professionele kennis en ervaring om deze problemen effectief aan te pakken.

Tot slot bied ik persoonlijke aandacht. Bij mij sta jij als klant centraal en streef ik ernaar om elke behandeling op maat af te stemmen op jouw wensen en behoeften.

Kortom, Beauty by Elke, schoonheidsspecialiste vlakbij Blixembosch, biedt diverse voordelen voor jouw huid, waarbij zowel de conditie als de uitstraling van jouw huid verbeterd kunnen worden.