BioPulse Therapy

Resultaten Bio Pulse-Eindhoven

BioPulse Therapy (mini face-lift) is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijke mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden. Bekijk de video HIER.

BioPulse Therapy

Wat kan je bereiken met een BioPulse behandeling:

  • Anti-Aging,

  • Lifting en versteviging van verslapte contouren

  • Aanmaak collageen en elastine

  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

  • Verhelderen van hyperpigmentatie

  • Verwijderen van dode huidcellen

  • Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

  • Reguleren van de talgproductie

  • Bestrijden van vrije radicalen


Maak nu een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek. Dit kan via het online afspraaksysteem of neem contact met me op.


Bio Pulse behandeling in kuurverband

Voor het beste resultaat adviseer ik een kuur van 4-6 behandelingen, met een interval van 14 dagen.

We starten met een kuur van 4 behandelingen. Na de 4e behandeling kijken we samen of je hier nog 1 of 2 kuurbehandelingen aan toe wil voegen.

Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden een onderhoudsbehandeling in te plannen.

Na een jaar kijken we samen of het goed is om een verkorte kuur in te zetten.

 

Bij deze behandeling in kuurverband ontvang je de volgende producten GRATIS:

- Luxe Ampoule serum volledig afgestemd op jouw huid (full size) t.w.v. € 41,50

- Anti-aging protect cream SPF-50+ (full size) t.w.v. € 32,50

- Calendula oil elixer (travel size) t.w.v. € 5,50

Om de beste resultaten te behalen dien je deze producten, tijdens de kuur, dagelijks te gebruiken.

Prijzen:

Kuur à 4 behandelingen: € 476,00

Onderhoudsbehandeling gezicht: € 119,00

 

Combinatiebehandeling BioPulse Therapy + Microneedling

Bij deze behandeling wordt BioPulse Therapy gecombineerd met Microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.


Wil je graag een kuur boeken? Plan dan via het online afspraaksysteem of via een bericht je eerste afspraak. Daarna neem ik contact met je op, om samen de vervolgbehandelingen in te plannen.

Lukt het niet om een passend tijdstip te vinden via het online afspraaksysteem? Neem dan contact met me op via WhatsApp, dan kijk ik even met je mee. 

Hoe werkt BioPulse Therapy?

We beginnen met een speciale reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met Bio Active Vitamin C serum én het Anti-Gravity serum.  

Daarna wordt het speciale Bio Pulse Therapy masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.

Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt. Hierdoor worden collageen en elastine beter en sneller aangemaakt. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht. Tijdens het masker kun je bijvoorbeeld een boekje lezen of even heerlijk ontspannen. Daarna wordt het met een wasmassage afgenomen.

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam! De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Resultaat BioPulse Therapy

Wat kan je na de behandeling verwachten:

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn. Deze roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten.

In de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.

De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg. 

Mijn adviezen na de behandeling:

Vermijd de zon, sauna en fysieke inspanning (zoals sporten) gedurende de eerste 24 uur. 

Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen lang.

Drink de rest van de dag minimaal 2 liter water, dit is erg belangrijk, omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden.

Ben je claustrofobisch?

Het masker droogt hard op en geeft een zeer strak gevoel, waarbij je lastig kan bewegen. Als je erg claustrofobisch bent, is deze behandeling wellicht minder geschikt voor jou. 

Mocht dit het geval zijn, dan neem even contact met me op, dan gaan we samen opzoek naar een alternatief.


Weet je niet goed welke behandeling je zou kunnen kiezen, neem dan contact met me op. Samen bespreken we welke behandeling we het beste voor jouw huid kunnen gaan inzetten.