Microneedling Eindhoven

Voor en na foto's-microneedling-Eindhoven

Wat is microneedling Eindhoven

Microneedling is een cosmetische behandeling die gebruik maakt van kleine naaldjes om microscopische gaatjes in de huid te creëren. Door deze gaatjes te maken, wordt de natuurlijke productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit heeft als resultaat dat de textuur en stevigheid van de huid verbeteren.

Microneedling kan verschillende huidproblemen helpen verminderen. Denk hierbij aan rimpels, littekens en pigmentvlekken. Het is een effectieve methode om de huid er gezonder en jonger uit te laten zien.

Als je op zoek bent naar microneedling in Eindhoven, ben je bij mij aan het juiste adres. Beauty by Elke biedt deze behandeling aan en zorgt ervoor dat je de beste resultaten behaalt.


Maak nu een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek. Dit kan via het online afspraaksysteem of neem contact met me op.


Voordelen van microneedling in Eindhoven

  • Microneedling is een effectieve behandeling die vele voordelen biedt voor de huid. Een van de belangrijkste voordelen is de verbetering van de huidtextuur.
  • Bovendien heeft microneedling ook een positief effect op de grootte van de poriën. Door de huid te stimuleren om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken, worden de poriën als het ware strakker getrokken, waardoor ze kleiner lijken. Dit zorgt voor een gladdere en egalere huidstructuur.
  • Daarnaast zorgt microneedling ook voor de vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De naaldjes prikkelen de huid op een gecontroleerde manier, waardoor de huid wordt gestimuleerd om elastine en collageen aan te maken. Hierdoor worden rimpels verminderd en krijgt de huid een jeugdige uitstraling.
  • Een ander voordeel van microneedling is de versteviging van de huid. Door de microperforaties worden de fibroblasten in de huid geactiveerd, wat resulteert in een stevigere huidstructuur. Dit helpt bij het verminderen van verslapping en het verstevigen van de huid.
  • Microneedling kan ook acne littekens verminderen. De behandeling stimuleert de productie van collageen, waardoor de huid zichzelf kan herstellen en littekens vervagen. Dit zorgt voor een gladdere huid en verhoogt het zelfvertrouwen.
  • Tot slot heeft microneedling ook positieve effecten op pigmentvlekken. Door de behandeling worden nieuwe cellen aangemaakt en wordt de aanmaak van melanine gereguleerd. Hierdoor worden pigmentvlekken verhelderd en krijgt de huid een egalere teint.

Kortom, microneedling biedt vele voordelen voor de huid. Het verbetert de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels, verstevigt de huid, vermindert acne littekens en verheldert pigmentvlekken. Bij Beauty by Elke in Eindhoven kun je terecht voor professionele microneedling behandelingen die je huid weer laten stralen.

Voor en na foto's-microneedling-Eindhoven

Hoe werkt de microneedling behandeling?

Microneedling is een behandeling waarbij met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht. Via de kanaaltjes worden deze direct opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van de huid, zoals de aanmaak van collageen en elastine.

Door de gaatjes kunnen ook actieve ingrediënten beter door de huid worden opgenomen. De behandeling kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, de hals, de handen en het lichaam.

Het resultaat is een verbeterde huidtextuur, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, en een egalere teint. Deze effectieve behandeling kan helpen bij verschillende huidproblemen, zoals littekens, acne, pigmentatie en veroudering.

Bij Beauty by Elke in Eindhoven word je door mij op professionele wijze begeleid en voorzien van een veilige en effectieve microneedling behandeling. Neem contact met me op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

Resultaat van een microneedling behandeling

Microneedling is een geavanceerde huidbehandeling die zorgt voor een verbetering van de huidtextuur en -toon. Door het gebruik van kleine naaldjes worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet. Daarnaast zorgt microneedling ook voor versteviging van de huid, wat resulteert in een stevigere en veerkrachtigere huidstructuur.

Littekens verminderen
Een ander opmerkelijk resultaat van microneedling is de vermindering van littekens. Of het nu gaat om acne littekens, chirurgische littekens of andere soorten littekens, microneedling kan helpen om deze te verminderen en de huid gladder en egaler te maken.

Bovendien kan microneedling ook pigmentvlekken verminderen, waardoor de huid een egalere teint krijgt.

Opvulling van diepere rimpels en verwijdering van pigmentvlekken
Naast het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, kan microneedling ook diepere rimpels opvullen en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren. Door de stimulatie van de natuurlijke collageenproductie wordt de huid van binnenuit vernieuwd en gladgestreken.

Daarnaast is microneedling ook effectief in het verwijderen van pigmentvlekken, waardoor de huid er egaler en stralender uitziet.
Ervaar het verbluffende resultaat van microneedling in Eindhoven.

Als je op zoek bent naar een effectieve behandeling om je huid te verbeteren, dan is microneedling bij Beauty by Elke in Eindhoven dé oplossing. Het verbluffende resultaat van microneedling is te zien in voor en na foto's van tevreden klanten. Met behulp van geavanceerde technologie en mijn professionele ervaring kan microneedling je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Neem contact met me op en ontdek wat microneedling voor jouw huid kan betekenen.

Voorbereiding op een microneedling behandeling

Voorbereiding op een microneedling behandeling is essentieel om optimale resultaten te behalen. Ten eerste is het belangrijk om blootstelling aan de zon te vermijden en geen zelfbruinende producten te gebruiken gedurende minstens een week voorafgaand aan de behandeling. Dit is omdat de huid gevoeliger kan zijn na de behandeling en blootstelling aan de zon kan leiden tot complicaties. Daarnaast is het raadzaam om te stoppen met het gebruik van huidverzorgingsproducten die retinoïden, glycolzuur of salicylzuur bevatten minstens een week voor de behandeling. Deze ingrediënten kunnen de huid gevoeliger maken en irritatie veroorzaken tijdens de microneedling sessie. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je huid schoon en vrij is van make-up op de dag van de behandeling. Dit zorgt ervoor dat de naaldjes gemakkelijker door de huid kunnen dringen en de behandeling effectiever kan zijn. Tot slot is het van groot belang om mij op de hoogte te stellen van eventuele medicijnen die je gebruikt, zoals bloedverdunners of antibiotica. Dit kan invloed hebben op de behandeling en ik kan hiermee rekening houden voor een veilige en effectieve microneedling sessie.

Nazorg van een microneedling behandeling

Nazorg van een microneedling behandeling is essentieel om ervoor te zorgen dat de huid goed kan herstellen en optimaal kan profiteren van de voordelen van de behandeling. Daarnaast is het verstandig om direct zonlicht te vermijden, omdat de huid na de behandeling gevoeliger is voor UV-straling. Het gebruik van milde reinigingsproducten wordt aanbevolen, omdat agressieve producten de huid kunnen irriteren. Het is ook raadzaam om make-up en andere cosmetische producten te vermijden, omdat deze de huid kunnen verstikken en de genezing kunnen vertragen. Om de huid goed gehydrateerd te houden, is het aan te raden om een vochtinbrengende crème te gebruiken. Dit helpt om de huidbarrière te herstellen en de huid soepel en gezond te houden. Tot slot is het verstandig om intensieve fysieke activiteit te vermijden, omdat dit de bloedsomloop kan stimuleren en de huid kan irriteren. Door deze nazorg richtlijnen te volgen, kun je optimaal profiteren van de microneedling behandeling en genieten van een stralende huid.

Wat kost een microneedling behandeling?

Bij deze behandeling in kuurverband ontvang je de volgende producten GRATIS:

- Luxe Ampoule in a Bottle serum volledig afgestemd op jouw huid (full size) t.w.v. € 41,50

- Anti-aging protect cream SPF-50+ (full size) t.w.v. € 32,50

- Calendula oil elixer (travel size) t.w.v. € 5,50

Om de beste resultaten te behalen dien je deze producten tijdens de kuur dagelijks te gebruiken.

 

Prijzen:
Microneedling gezicht:

Kuur à 4 behandelingen: € 476,00

Onderhoudsbehandeling gezicht: € 119,00 


Microneedling gezicht + decolleté:

Kuur à 4 behandelingen: € 600,00

Onderhoudsbehandeling gezicht en decolleté: € 150,00

 

Combinatiebehandeling Microneedling + BioPulse Therapy

Bij deze behandeling wordt Microneedling gecombineerd met BioPulse Therapy.
De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.

 

Frequentie van microneedling behandelingen

Voor optimale resultaten wordt over het algemeen aanbevolen om microneedling behandelingen met een tussenpoos van vier weken te ondergaan. Deze frequentie stelt de huid in staat om voldoende te herstellen tussen de behandelingen door en bevordert daarmee het beste resultaat. Het is belangrijk om te onthouden dat de behandelingsfrequentie kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van elke persoon.

Het doel
Het doel van microneedling behandelingen is om de huid te verbeteren door het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie en het vernieuwen van de huidcellen. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het vervagen van littekens, het verminderen van pigmentvlekken en het verbeteren van de algehele textuur en uitstraling van de huid.

Door regelmatig microneedling behandelingen te ondergaan, kan de huid geleidelijk aan worden verjongd en kunnen de gewenste resultaten worden bereikt.

Hersteltijd tussen behandelingen
Na elke microneedling behandeling heeft de huid tijd nodig om te herstellen. Hoewel de hersteltijd voor elke persoon kan verschillen, wordt aangeraden om 24 uur te wachten voordat je make-up aanbrengt of andere cosmetische producten op de behandelde huid gebruikt. Het is ook belangrijk om 24 uur directe blootstelling aan de zon te vermijden en om 24 uur na de behandeling een goede zonbescherming te gebruiken om de huid te beschermen tijdens het genezingsproces.

Advies van een professional
Het is altijd raadzaam om bij mij advies in te winnen voordat je microneedling behandelingen ondergaat. Ik kan de conditie van je huid beoordelen, je doelen bespreken en een behandelplan op maat maken. Ik help je graag bij het bereiken van verbluffende resultaten met microneedling.