Fruitzuurpeeling Eindhoven

Resultaat Fruitzuur peeling Eindhoven

In deze huidverbeterende behandeling wordt door middel van verschillende fruitzuren de huid intensief aangepakt. De 'lijm' tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor ze los komen en verwijderd worden. 

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid en maakt deze gladder, gezonder en steviger. Het stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken. Dat heeft een gunstig effect op o.a. acne, pigment, verhoorning, oppervlakkige rimpels en de vochtbalans van de huid.

"Wat een fijne behandeling! Voorafgaand werd alles goed besproken. Het professionele en persoonlijke advies heb ik als heel fijn ervaren. Resultaat was na 1 behandeling al te zien. Veel rustiger, zachter, een mooie glow en voelde heerlijk aan. Een aanrader!"

-Silvia-

Verschillende soorten fruitzuurpeeling Eindhoven

In de salon werk ik met 4 verschillende fruitzuurpeelings, ieder met een eigen specifieke werking:

Glycolic Acid Peel:

- allround anti-aging

- verminderen fijne lijntjes

- verhelderen hyperpigmentatie

 

Lactic Acid Peel:

- hydrateren van vochtarme huid

- verhelderen van lichte hyperpigmentatie

- gladde en egale huid

- prachtige glow

 

Salicylic Acid Peel:

- oplossen van talg in de poriën

- verminderen puistjes en mee-eters

- verminderen vette huid

 

Sensitive Peel:
- speciaal voor de gevoelige, dunnere huid
- verhelderen lichte hyperpigmentatie
- anti-aging
- egale teint
- prachtige glow

Resultaat Fruitzuurpeeling Eindhoven-pigment vermindering

Maak nu een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek. Dit kan via het online afspraaksysteem of neem contact met me op.  

Lukt het niet om een passend tijdstip te vinden via het online afspraaksysteem? Neem dan contact met me op dan kijk ik even met je mee.


Eenmalige behandeling

Een fruitzuurpeeling kan eenmalig ingezet worden om de huid een boost te geven.


Behandeling in kuurverband

Voor een intensief resultaat raad ik de fruitzuurpeeling aan in een kuurverband van 3-6 behandelingen, met een interval van 2 weken. Hierin wordt de sterkte van de peeling opgebouwd en de huid intensief aangepakt op huidverbetering waardoor het resultaat steeds beter zal worden.

 

Bij deze behandeling in kuurverband ontvang je de volgende producten GRATIS:

- Luxe Ampoule in a Bottle serum volledig afgestemd op jouw huid (full size) t.w.v. € 41,50

- Anti-aging protect cream SPF-50+ (full size) t.w.v. € 32,50

- Calendula oil elixer (travel size) t.w.v. € 5,50

Om de beste resultaten te behalen dien je deze producten, tijdens de kuur, dagelijks te gebruiken.


Prijzen Fruitzuurpeeling:

Enkele behandeling: € 85,00

Kuur à 3 behandelingen: € 255,00

Kuur à 6 behandelingen: € 510,00

 

Wil je graag een kuur boeken? Neem dan contact met me op, of plan je 1e afspraak via het online afspraaksysteem. Ik neem daarna contact met jou op, dan plannen we samen de vervolgbehandelingen in.

Lukt het niet om een passend tijdstip te vinden via het online afspraaksysteem? Neem dan contact met me op via WhatsApp, dan kijk ik even met je mee. 

Combinatie Fruitzuurpeeling + Bio Peel

Bij deze behandeling wordt de Fruitzuurpeeling gecombineerd met de Bio Peel. De effectiviteit wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.

Bij deze behandeling in kuurverband ontvang je de volgende producten GRATIS:

- Luxe Ampoule in a Bottle volledig afgestemd op jouw huid (full size) t.w.v. € 41,50

- Anti-aging protect cream SPF-50+ (full size) t.w.v. € 32,50

- Calendula oil elixer (travel size) t.w.v. € 5,50

Om de beste resultaten te behalen dien je deze producten, tijdens de kuur, dagelijks te gebruiken.

 

Prijzen combinatie Fruitzuurpeeling + Bio Peel:

Enkele behandeling: € 120,00

Kuur à 3 behandelingen: € 360,00

Kuur à 6 behandelingen: € 720,00

 

Verschil Fruitzuur + Bio Peel

Fruitzuren werken meer aan de oppervlakte/de buitenkant van de huid. Een Bio Peel werkt meer in de diepere huidlagen en gaat daar voeden en herstellen.


Wil je graag een kuur boeken? Neem dan contact met me op, of plan je 1e afspraak via het online afspraaksysteem. Ik neem daarna contact met jou op, dan plannen we samen de vervolgbehandelingen in.

Lukt het niet om een passend tijdstip te vinden via het online afspraaksysteem? Neem dan contact met me op via WhatsApp, dan kijk ik even met je mee. 

Resultaat Fruitzuurpeeling bij acne

De fruitzuurpeeling heeft mij een gladdere huid gegeven met minder oneffenheden. Tijdens de behandeling voelde ik het licht prikkelen, waardoor ik meteen het gevoel had dat het effectief was. Elke geeft per stap duidelijk aan wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.
-Marianne-


Weet je niet goed welke behandeling je zou kunnen kiezen, neem dan gerust contact met me op. Samen bespreken we welke behandeling we het beste voor jouw huid kunnen gaan inzetten.


Let op: Deze behandeling wordt tussen mei en september NIET uitgevoerd, dit omdat de huid na de behandeling erg vatbaar is voor zonverbranding.
** M.U.V. De salicylzuur peel, speciaal voor de acne huid. Deze mag het gehele jaar toegepast worden.


Professionele fruitzuurpeeling in Eindhoven: Beauty by Elke

Beauty by Elke, is dé specialist in fruitzuur peeling in Eindhoven. Beauty by Elke is jouw expert op het gebied van fruitzuurpeelings. Een fruitzuurpeeling is een effectieve behandeling om de huid te vernieuwen en te verjongen. Ik maak gebruik van natuurlijke fruitzuren die de bovenste laag van jouw huid zachtjes exfoliëren. Dit zorgt voor een gladdere, egalere en stralende teint. Bij mij kun je terecht voor een professionele fruitzuurpeeling. Deze behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypes en kunnen helpen bij het verminderen van een vochtarme huid, fijne lijntjes, acne littekens, pigmentvlekken en onregelmatige huidtextuur.

Ik streef ernaar om elke klant een persoonlijke en ontspannende ervaring te bieden. Ik zal eerst jouw huid analyseren en een behandelplan op maat maken.

Tijdens de fruitzuurpeeling wordt jouw huid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd, waardoor je direct resultaat zult zien en voelen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een fruitzuur peeling bij Beauty by Elke in Eindhoven en geef jouw huid een boost. Ik sta klaar om je te verwelkomen in mijn professionele en comfortabele salon.

Behandeling van huidproblemen met fruitzuurpeeling in Eindhoven

In Eindhoven bied ik bij Beauty by Elke een professionele fruitzuur peeling service aan. Met een fruitzuur peeling wordt jouw huid op een milde manier vernieuwd en verjongd. Het is een effectieve behandeling voor diverse huidproblemen, zoals een vochtarme huid, acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Bij de fruitzuurpeeling behandeling maak ik gebruik van natuurlijke zuren, afkomstig uit fruit en melk. Deze zuren helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, waardoor jouw huid frisser en stralender wordt. Door mijn ruime ervaring en expertise op het gebied van fruitzuurpeelings, kan ik de behandeling volledig afstemmen op jouw behoeften en huidtype.

Tijdens de fruitzuurpeeling behandeling wordt de peeling aangebracht op jouw huid en vervolgens enige tijd in te werken. Dit kan een licht prikkelend gevoel geven, maar dit is volkomen normaal. Na de inwerktijd wordt de peeling grondig verwijderd en wordt jouw huid verzorgd met hydraterende producten. Direct na de behandeling zal jouw huid zichtbaar gladder en egaler zijn, maar het uiteindelijke resultaat is vaak pas na enkele dagen zichtbaar.

Het aantal benodigde fruitzuur peeling behandelingen varieert per persoon en huidconditie. Gemiddeld wordt aangeraden om een kuur van meerdere behandelingen te volgen voor een optimaal resultaat. Ik kan tijdens een GRATIS adviesgesprek in Eindhoven een behandelplan op maat adviseren, waarbij rekening wordt gehouden met jouw individuele wensen en huidtype.

Kies voor fruitzuurpeeling behandelingen bij Beauty by Elke in Eindhoven en geniet van een stralende en vernieuwde huid. Neem contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik sta klaar om jou te helpen bij het verkrijgen van een gezonde en mooie huid.

Voordelen van fruitzuur peeling Eindhoven

De voordelen van fruitzuurpeeling bij Beauty by Elke in Eindhoven zijn talrijk. Een van de belangrijkste voordelen is dat het de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat kan leiden tot rimpels en verslapping van de huid. Door regelmatig een fruitzuurpeeling bij Beauty by Elke in Eindhoven te ondergaan, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor jouw huid steviger en jonger oogt.

Fruitzuurpeeling bij Beauty by Elke in Eindhoven is een behandeling die steeds populairder wordt. Veel mensen kiezen voor deze peeling omdat het een effectieve en niet-invasieve manier is om de huid te verbeteren. Het proces van fruitzuurpeeling bestaat uit het aanbrengen van een oplossing met natuurlijke fruitzuren op jouw huid, waardoor de bovenste laag van dode huidcellen wordt verwijderd. Dit zorgt ervoor dat jouw huid er frisser en stralender uitziet.

Naast het stimuleren van collageenproductie hebben fruitzuurpeelings nog andere voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van acne en acne littekens, het vervagen van pigmentvlekken en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast kan een fruitzuurpeeling ook jouw poriën verkleinen en je huidtextuur verbeteren. Het is een veelzijdige behandeling die geschikt is voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Als je op zoek bent naar een professionele fruitzuur peeling in Eindhoven, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied hoogwaardige fruitzuurpeeling behandelingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke huidtype en behoeften. Ik gebruik alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek de voordelen van fruitzuurpeeling voor jouw huid. De fruitzuur peeling behandeling bij Beauty by Elke is de ideale keuze voor een stralende en verbeterde huid.