Bio Peel Eindhoven

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen en/of plant en fruitextracten op de huid wordt aangebracht. Door middel van een massage worden deze heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal opgenomen door de huid. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.
De Bio Peel richt zich met name op de diepere huidlaag. Wanneer die in een slechte conditie is, kan de huid er rood, dof, vaal of onrustig uitzien. Door de intensieve voeding van deze huidlaag wordt de diepere huidlaag voorzien van de benodigde voedingsstoffen.Het resultaat: een gezonde en gladdere huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.

Er zit geen waterstofperoxide in een Bio Peel, waardoor de huid niet extreem gaat vervellen. 

 

De Bio Peel behandeling heeft mijn huid onwijs geholpen. Voor de Bio Peel had ik last van veel kleine bultjes onder de huid, waar ik me ook onzeker over kon voelen. Na de behandeling ziet mijn huid er een stuk gaver uit, waardoor ik me ook mentaal beter voel. Daarnaast is het een heel ontspannende behandeling, waarbij Elke waar nodig rustig uitleg en toelichting geeft.

-Marianne-

Resultaat Bio Peel bij roodheid-Eindhoven

De verschillende soorten Bio Peel Eindhoven

Er zijn 3 soorten Bio Peel, iedere soort heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties:

Herbal Peel:- huid met puistjes en/of mee-eters, onbalans- huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne littekens)- anti-aging- rimpelvorming- verslapping van de huid- hyperpigmentatie, pigmentvlekken

 

Pumpkin Peel:- doffe/vale huid, verhoornde huid- grove poriën, veel huidreliëf- hyperpigmentatie, pigmentvlekken 

 

Amino Acid Peel:- rosacea, couperose, schilfering
- huid met roodheden- gevoelige huid- actieve acne


Maak nu een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek. Dit kan via het online afspraaksysteem of neem contact met me op.


‚ÄčEenmalige behandeling

Een eenmalige Bio Peel behandeling is zeker mogelijk. Dit is effectief om dode huidcellen te verwijderen. Tegelijkertijd krijgt de huid een boost en een mooie glow door de hoge concentratie voedingsstoffen. 

Behandeling in kuurverband

Om de huid écht intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen wordt de behandeling in kuurverband toegepast. Een kuur bestaat uit 3-6 behandelingen met een interval van 14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel behandeling te herhalen.

 

Bij deze behandeling in kuurverband ontvang je de volgende producten GRATIS:

- Luxe Ampoule in a Bottle serum volledig afgestemd op jouw huid (full size) t.w.v. € 41,50

- Anti-aging protect cream SPF-50+ (full size) t.w.v. € 32,50

- Calendula oil elixer (travel size) t.w.v. € 5,50

Om de beste resultaten te behalen dien je deze producten, tijdens de kuur, dagelijks te gebruiken.

 

Prijzen Bio Peel:

Enkele behandeling: € 90,00 

Kuur à 3 behandelingen: € 270,00

Kuur à 6 behandelingen: € 540,00

 

Wil je graag een kuur boeken? Neem dan contact met me op, of plan je 1e afspraak via het online afspraaksysteem. Ik neem daarna contact met jou op, dan plannen we samen de vervolgbehandelingen in.

Lukt het niet om een passend tijdstip te vinden via het online afspraaksysteem? Neem dan contact met me op via WhatsApp, dan kijk ik even met je mee. 

Resultaat Bio Peel Eindhoven-onzuiverheden

Combinatie Bio Peel + Fruitzuurpeeling

Bij deze behandeling wordt de Bio Peel gecombineerd met de Fruitzuurpeeling. De effectiviteit wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.


Verschil Bio Peel + Fruitzuur

Fruitzuren werken meer aan de oppervlakte/de buitenkant van de huid. Een Bio Peel werkt meer in de diepere huidlagen en gaat daar voeden en herstellen.

 

Bij deze behandeling in kuurverband ontvang je de volgende producten GRATIS:

- Luxe Ampoule in a Bottle serum volledig afgestemd op jouw huid (full size) t.w.v. € 41,50

- Anti-aging protect cream SPF-50+ (full size) t.w.v. € 32,50

- Calendula oil elixer (travel size) t.w.v. € 5,50

Om de beste resultaten te behalen dien je deze producten, tijdens de kuur, dagelijks te gebruiken.

 

Prijzen combinatie Bio Peel + Fruitzuurpeeling:

Enkele behandeling: € 120,00

Kuur à 3 behandelingen: € 360,00

Kuur à 6 behandelingen: € 720,00

 

Wil je graag een kuur boeken? Neem dan contact met me op, of plan je 1e afspraak via het online afspraaksysteem. Ik neem daarna contact met jou op, dan plannen we samen de vervolgbehandelingen in.

Lukt het niet om een passend tijdstip te vinden via het online afspraaksysteem? Neem dan contact met me op via WhatsApp, dan kijk ik even met je mee. 


Weet je niet goed welke behandeling je zou kunnen kiezen, neem dan gerust contact met me op. Samen bespreken we welke behandeling we het beste voor jouw huid kunnen gaan inzetten.


Laat je huid stralen met een Bio Peel behandeling in Eindhoven

Een Bio Peel is een natuurlijke en veilige peelingmethode die gebruik maakt van biologische ingrediënten zoals fruitzuren en enzymen. Deze peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huidtextuur verbetert en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Daarnaast kan een Bio Peel ook helpen bij het verminderen van acne en hyperpigmentatie. Na de behandeling ziet de huid er fris en stralend uit, waardoor je weer kunt genieten van een gezonde uitstraling. Ben je op zoek naar een professionele Bio Peel behandeling in Eindhoven? Bij Beauty by Elke bied ik deze service aan om jouw huid te laten stralen.

Voordelen van Bio Peel behandelingen

De Bio Peel is een innovatieve behandeling die vele voordelen biedt voor de huid. Een van de grootste voordelen is dat het fijne lijntjes en rimpels vermindert, waardoor de huid er jonger en gladder uitziet. Daarnaast verbetert de Bio Peel ook de huidtextuur en -toon, waardoor de huid er gezonder en egaler uitziet. Een ander voordeel van de Bio Peel is dat het hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken verheldert. Dit betekent dat donkere plekjes op de huid verminderen, waardoor de huid er frisser en jeugdiger uitziet. Daarnaast verkleint de Bio Peel ook de poriën en vermindert het acne, waardoor de huid er gladder en zuiverder uitziet. Naast het verminderen van huidproblemen, stimuleert de Bio Peel ook de collageenproductie in de huid. Collageen is een eiwit dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door de collageenproductie te stimuleren, wordt de huid steviger en krijgt het een jeugdige uitstraling. Tot slot geeft de Bio Peel de huid een gezonde en stralende gloed. Door de dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen, ziet de huid er fris en stralend uit. Deze behandeling is daarom ideaal voor iedereen die een gezonde en jeugdige huid wil hebben. Met behulp van de Bio Peel in Eindhoven kun je dus genieten van vele voordelen voor je huid. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidtextuur en -toon, verheldert hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken, verkleint de poriën en vermindert acne, stimuleert de collageenproductie voor een stevigere huid, vermindert roodheid en geeft de huid een gezonde en stralende gloed. Maak vandaag nog een afspraak bij Beauty by Elke in Eindhoven en ontdek zelf de voordelen van de Bio Peel in Eindhoven!